MILANIO

MILANIO "I'm gonna make you a pizza. You can't refuse."

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Milanio. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 23:18 Echte Italiaanse pizza (dunne bodem) en geen vettige troep erop, maar echt lekkere topping. Super!
24 apr 2022 om 21:08 Alles tip top inorde! Zeer lekker
9 apr 2022 om 21:05 De wachttijd vind/vond ik niet erg. Dan verwacht ik de pizza warm en niet lauw.
18 feb 2022 om 20:08 Lekker, vriendelijke bezorging. Er was een vergissing met 1 pizza en die is onmiddellijk rechtgezet. Top service.
11 feb 2022 om 22:53 Heel goede pizza. Snel geleverd Spijtig niet gesneden maar zolang we een mes in huis hebben klagen we niet
12 dec 2021 om 11:52 Zoals altijd lekker, warm en op tijd!
7 dec 2021 om 9:24 altijd toppie
4 dec 2021 om 19:57 Top , Klasse en vriendelijk
24 okt 2021 om 9:51 Pizza 4formaggio besteld, formaat van de pizza was xsmall. Nochtans 16euro voor betaald. Nog nooit zo'n klein pizza gezien. Waren altijd content geweest van hun hamburgers en pizza's. Ik begrijp niet waarom hun pizza's zo ineens gekrompen zijn :/
16 okt 2021 om 21:14 Zeer lekker (pizza en verschillende pasta). Een echte aanrader!
24 sep 2021 om 19:55 Super lekker !!!!!